Vi har alle planer. Når vi planlegger er det mye hyggeligere å faktisk får til noe med planene våre enn å ikke få til noe med planene våre. Er du en som ligger å finne på alt mulig rart å gjøre, men du klarer ikke helt å finne på de rette tingene kan det være greit å ta steget fult ut i planleggingsfasen. Det vi mener med dette er at du må planlegge i henhold til en kalender, et budsjett og en horisont som passer deg bedre. Når man planlegger er det viktig at man gjør det grundig samtidig som man holder seg til disse planene på en god måte. Det skal ikke være nødvendig og alltid endre på det man har planlagt.

Puss opp badet

Liker du å endre på ting er det smart å ta tak der hvor det kreves mest. Ser vi på forskjellige rom i et hus eller en leilighet ser vi raskt at det finnes ganske mange måter å gjøre ting på. Når vi kommer til oppussing har de forskjellige rommene veldig stor forskjell i verdi og i pris. Tar vi for oss et bad kan vi trykt si at badet er det dyreste rommet i et hus. Det finnes ingen andre steder hvor man vanligvis bruker mer penger. Dette fordi kostnaden ved å få vann inn og ut, samtidig som hele rommet må være tett krever sitt. Da kommer det godt med å ta opp et lån til forbruk, et forbrukslån, enn å ta dette over huslånet.

Puss opp kjøkkenet

Pusser du opp et kjøkken kan det være greit å starte med å sammenligne hvor mye det koster å pusse opp et kjøkken sammenlignet med andre rom i et hus. Et kjøkken er et slikt rom som kan være ganske billig, men det kan også være ganske dyrt. Du kan virkelig slå deg løs på kjøkkenet, men det skader heller ikke, om du ikke har kjempegod råd, å være fornuftig. Du kan gjøre veldig mye selv med kjøkken. Ta med deg kona eller din partner på IKEA og se der. Her kan du kjøpe ting som ser veldig bra ut samtidig som de holder veldig lenge. Om du ikke liker alt det du ser, så velg det du synes er best. Her kan du bygge selv og her kan du sette opp alt selv. Du trenger ikke å ta opp store lånet for å finansiere dette. Et lite usikret lån er alt som trengs.

Bygg garasje

De fleste hus trenger en garasje. Bor du i en leilighet får du kanskje en garasje med på kjøpet. Det er ingen hinder for at du får til det du ønsker. Garasje koster fort flere hundre tusen. Du kan ta opp et forbrukslån for å dekke inn denne kostnaden. En garasje vil også øke verdien på ditt hus, om du ikke har lagt inn for mye penger i selve huset allerede.

Last modified: februar 24, 2019

Author